De Sallandse Landschapstuin

De Sallandse Landschapstuin

Openstelling

logo sallandse landschapstuin

 

U kunt dit jaar onze tuin tot begin oktober op afspraak bezoeken, individueel of in groepen.

Wij vragen een toegangsprijs van € 6,- per persoon, inclusief koffie/thee met wat lekkers. Frank vertelt wat over het ontstaan van de tuin en hoe wij nu tuinieren.

Ook verkopen wij kaarten van tuinfoto’s en kaarten van eigen aquarellen.

En voor de kleinste bezoekers hebben wij een kabouterpad.

Kunstroutes

De Sallandse Landschapstuin

Wij doen  mee aan Kunst om Dalfsen op 4 en 5 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Annelies exposeert een aantal van haar aquarellen.
Beide dagen om 14.30 uur treedt het muzikaal verhalend duo Galanthus (Frank Naber en Maaike Gerritsen) op met “Bevochten Vrede”, over het einde van de oorlog en het aanbreken van de vrede aan de Twentseweg te Heino in 1945
www.kunstomdalfsen.nl

Op  8 en 9  juni doen wij mee aan de Kunstroute Heino van 11.00 tot 17.00 uur.  Ook dan exposeert Annelies  haar aquarellen. Het muzikaal verhalend duo Galanthus verzorgt 2 optredens van een half uur om 14.00 en om 15.30 uur. 
www.dorpshuusheino.nl

Beide weekeinden is de tuin vrij toegankelijk.

Tuinen van Salland

Wij zijn ook één van de tuinen van de Tuinen van Salland. In dat kader zijn wij zonder afspraak, maar wel tegen betaling (€ 6,- p.p. inclusief koffie/thee met wat lekkers), opengesteld van 11.00 tot 17.00 uur op de zondagen 7 juli, 4 augustus, 1 september en 6 oktober . Zie verder www.tuinenvansalland.nl 

Tijdens het slotweekeinde van het Groei & Bloei Open Tuinenweekend, zijn wij voor iedereen gratis geopend op zondag 16 juni van 10.30 tot 17.00 uur.

Scroll naar boven