U kunt dit jaar onze tuin tot begin oktober op afspraak bezoeken, individueel of in groepen.

Wij vragen een toegangsprijs van € 6,= per persoon, inclusief koffie/thee met wat lekkers. En Frank vertelt wat over het ontstaan van de tuin en hoe wij nu tuinieren.

 

 

Wij doen ook weer mee met de Kunstroute Dalfsen op 6 en 7 mei . Annelies exposeert dan een aantal van haar aquarellen en Rieke van der Sluis toont keramiek beelden.  En onze tuin is dan gratis opengesteld van 10.00 tot 17.00

Op zaterdag 3 juni doen wij mee aan de Kunstroute Heino van 11.00 tot 17.00 uur.  Ook dan exposeert Annelies een aantal van haar aquarellen. Het muzikaal vertellend duo Galanthus (Frank Naber en Maaike Gerritsen) verzorgt twee optredens van een half uur: om 13.30 uur en om 15.00 uur. 
Onze tuin is weer opengesteld. De toegang is gratis. 

 

Wij zijn ook een van de tuinen van de Tuinen van Salland. in dat kader zijn wij zonder afspraak, maar wel tegen betaling (€ 6,= p.p. inclusief koffie/thee met wat lekkers), opengesteld van 11.00 tot 17.00 op de zondagen 4 juni en 2 juli. Zie verder www.tuinenvansalland.nl 

 

Tijdens het slotweekeinde van de Groei&Bloei Nationale Tuinweek , zijn wij voor iedereen gratis geopend op zondag 18 juni van 10.30 tot 17.00 uur.